Selecteer een pagina

Taxischiphol.nl

Dorpenbaan 7
5121 DE Rijen

Neem contact met ons op

11 + 3 =

Contact informatie

U neemt tijdens kantooruren (9:00-17:30) contact met ons op:

Schiphol 020-8208912

Tilburg 013-8200170

Vanuit het buitenland belt u: +31208208912

Buiten kantooruren zijn wij voor dringende zaken bereikbaar op een noodtelefoonnummer. Dat vindt u in de reserveringsbevestiging.

Om uw reservering te wijzigen, neemt u contact met ons op door het sturen van een antwoord op de bevestigingsmail. U geeft de wijzigingen door, waarna wij u een bijgewerkte bevestiging sturen.

Wijzigen van uw taxi reservering

Taxi Schiphol boeken gaat gemakkelijk online via reserveren. Daarvoor gebruikt u het reserveringsformulier. Indien u uw taxi inmiddels hebt gereserveerd en u wilt de boeking wijzigen, stuur dan een antwoord op de bevestigingsmail. Na ontvangst van uw e-mail voeren we de wijzigingen door in de planning. Vervolgens ontvangt u een bijgewerkte bevestiging.

 

Ophaaltijd bij gecombineerd vervoer

Bij gecombineerd vervoer geven de de ophaaltijd aan u door. Immers deze hangt samen met de planning van andere ritten. Op de dag vooraf maken wij de taxi planning waarna we u informeren over de ophaaltijd. Wij geven de ophaaltijd telefonisch door tussen ca 14:00-16:00 uur op de dag voor uw vertrek. Heeft u een privétaxi gereserveerd, dan is de ophaaltijd volgens de taxi bevestiging. Daarom wordt u bij privétaxi niet meer gebeld op de dag voor vertrek.

 

Contact: zoveel mogelijk online

Bij TaxiSchiphol.nl zijn we zo efficiënt mogelijk georganiseerd. Hierdoor werken we simpelweg goedkoper. En daardoor kunnen we u een airportservice bieden tegen aantrekkelijke tarieven. Een goedkope taxi naar Schiphol wilt toch iedereen? Reserveer online, betaal online. En stuur e-mail wanneer er iets gewijzigd moet worden.  Buiten kantooruren hebben we een noodnummer van de bereikbaarheidsdienst. Maar als het even kan wachten… dan graag de volgende werkdag. Indien u net bent aangekomen op de luchthaven, gaat u naar het ontmoetingspunt (zie ook uitleg bij bevestiging). Uw taxi chauffeur stuurt vaak al vooraf een sms zodat u kunt direct kunt bellen zodra u de bagage hebt.